Структурно-механічні властивості композицій на основі пектину

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

пектин, крохмаль, структура, реологічні властивості, кафедра технології цукру і підготовки води, pectin, starch, structure, rheological properties, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Структурно-механічні властивості композицій на основі пектину / О. В. Лисий, О. В. Запотоцька, О. В. Грабовська // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези 78 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. - К. : НУХТ, 2012. – Ч. 3. - С. 454-455.