Структурно-механічні властивості композицій на основі пектину
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
пектин, крохмаль, структура, реологічні властивості, кафедра технології цукру і підготовки води, pectin, starch, structure, rheological properties, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Структурно-механічні властивості композицій на основі пектину / О. В. Лисий, О. В. Запотоцька, О. В. Грабовська // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези 78 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. - К. : НУХТ, 2012. – Ч. 3. - С. 454-455.