Дослідження структурно-механічних властивостей сумішей пектину та крохмалю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

пектин, модифікоаний крохмаль, структура, реологічні властивості, модифицированный крахмал, реологические свойства, pectin, modified starch, structure, rheological properties, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дослідження структурно-механічних властивостей сумішей пектину та крохмалю / О. В. Лисий, В. Я. Пічкур // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези 79 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. - К. : НУХТ, 2013. – Ч. 1. - С. 285-287.