Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1506
Title: Кадровий потенціал підприємств м’ясної промисловості
Authors: Драган, Олена Іванівна
Keywords: м’ясна промисловість
meat industry
персонал
кадри
кадровий потенціал
мотивація
система
підприємство
кафедра економіки праці та менеджменту
staff
staffing
human resources
motivation
plant
system
Issue Date: 2010
Citation: Драган, О. І. Кадровий потенціал підприємств м’ясної промисловості / О. І. Драган // Таврійський науковий вісник: Збірник наукових праць ХДАУ. Вип. 69. − Херсон : Айлант. − 2010.− С. 279−285.
Abstract: Автором обґрунтовуються основні підходи до формування кадрового потенціалу на підприємствах м’ясної промисловості, які є ефективними з точки зору специфічних особливостей функціонування галузі у сучасних умовах.
The author of the rationale main approaches to building human capacity in the enterprises of meat industry, which is effective in terms of specific features of the industry in modern conditions. Keywords: Staff, staffing, human resources, motivation, system, plant, meat industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1506
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Personnel potential of meat INDUSTRY.pdf116.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.