Кадровий потенціал підприємств м’ясної промисловості
Вантажиться...
Дата
2010
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Автором обґрунтовуються основні підходи до формування кадрового потенціалу на підприємствах м’ясної промисловості, які є ефективними з точки зору специфічних особливостей функціонування галузі у сучасних умовах.
The author of the rationale main approaches to building human capacity in the enterprises of meat industry, which is effective in terms of specific features of the industry in modern conditions. Keywords: Staff, staffing, human resources, motivation, system, plant, meat industry.
The author of the rationale main approaches to building human capacity in the enterprises of meat industry, which is effective in terms of specific features of the industry in modern conditions. Keywords: Staff, staffing, human resources, motivation, system, plant, meat industry.
Опис
Ключові слова
м’ясна промисловість, meat industry, персонал, кадри, кадровий потенціал, мотивація, система, підприємство, кафедра економіки праці та менеджменту, staff, staffing, human resources, motivation, plant, system
Бібліографічний опис
Драган, О. І. Кадровий потенціал підприємств м’ясної промисловості / О. І. Драган // Таврійський науковий вісник: Збірник наукових праць ХДАУ. Вип. 69. − Херсон : Айлант. − 2010.− С. 279−285.