Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/151
Title: Особливості процесу сушіння пивної дробини
Authors: Свідерська, Олександра Ігорівна
Яровий, Володимир Леонідович
Keywords: пивна дробина
сушіння
харчові добавки
beer drobyna
drying
supplements
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2004
Citation: Сіверська, О. І. Особливості процесу сушіння пивної дробини / О. І. Сіверська, В. Л. Яровий // Харчова промисловість : наук. журн. / М-во освіти і науки України, НУХТ. - К.: НУХТ, 2004. - Вип. 3.
Abstract: Дано оцінку основних фізичних і теплофізичних характеристик пивної дробини з метою визначення тепломасообмінних характеристик процесу її сушіння зі збереженням усіх корисних властивостей вихідного продукту для подальшого використання як харчових добавок.
This assessment of basic physical and thermal characteristics of beer drobyny teplomasoobminnyh to determine the characteristics of the process of drying and retain useful properties of the original product for use as food additives.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/151
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf315.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.