DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15230

Название: Fats Conversion in the Technological Processing and their Detection of Falsification
Другие названия: Перетворення жирів під час технологічної обробки і виявлення їх фальсифікації
Авторы: Dovgun, Irina
Arsenieva, Larisa
Kononchuk, Victoria
Довгун, Ірина Миколаївна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Конончук, Вікторія Миколаївна
Ключевые слова: fat
butter
margarine
жир
масло
маргарин
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Kononchuk, V. Fats Conversion in the Technological Processing and their Detection of Falsification / V. Kononchuk, I. Dovgun, L. Arsenieva // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: матер. 80 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014. – К.: НУХТ, 2014 – Ч. 4. – С. 268–269.
Краткий осмотр (реферат): During the study, the quality of oils and fats should be also determined the fatty acid composition and the ratio of cis- and trans- isomers of fatty acids. Під час дослідження, якості масел і жирів має бути також визначено склад жирних кислот і співвідношення цис- і транс-ізомерів жирних кислот. Во время исследования, качество масел и жиров должно быть также определено состав жирных кислот и соотношение цис- и транс-изомеров жирных кислот.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15230
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
dovgun.pdf87,71 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback