Fats Conversion in the Technological Processing and their Detection of Falsification
Вантажиться...
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
During the study, the quality of oils and fats should be also determined the fatty acid composition and the ratio of cis- and trans- isomers of fatty acids.
Опис
Ключові слова
fat, butter, margarine, жир, масло, маргарин, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Kononchuk, V. Fats Conversion in the Technological Processing and their Detection of Falsification / V. Kononchuk, L. Arsenieva // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: матер. 80 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014. – К.: НУХТ, 2014 – Ч. 4. – С. 268–269.