Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15249
Title: Вимоги цукрового виробництва до технологічних властивостей вапняного молока
Authors: Кос (Гусарук), Тетяна Святославівна
Вєрченко, Лідія Михайлівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Keywords: вапно
carbonate of kal'cyyu
вапняне молоко
карбонат кальцію
lime
limewater
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2007
Citation: Гусарук, Т. С. Вимоги цукрового виробництва до технологічних властивостей вапняного молока / Т. С. Гусарук, Л. М. Вєрченко, Л. М. Хомічак // Матеріали науково-технічної конференції цукровиків України, 21–23 березня 2007 р. – 2007. – С. 183–187.
Abstract: Працюючи з вапняним молоком, значення питомої поверхні твердої фази якого лежать в діапазоні оптимальних величин = 4,1...4,43, то у подальшому це дозволить досягнути максимального ефекту очищення дифузійного соку та уникнути ускладнень на стадії його фільтрування. Working with a limewater, the values of specific surface of hard phase of which lie in the range of optimum sizes = 4,1...4,43, in subsequent it will allow to attain the maximal effect of cleaning of diffusive juice and avoid complications on the stage of his filtration.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15249
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15++.pdf1.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.