Передумови удосконалення технологій виготовлення харчових продуктів з використанням пектинових біоактивних добавок
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В умовах складної ситуації в Україні для покращання стану здоров’я населення необхідна нормалізація харчування з використанням спеціальних біоактивних добавок (БАД). Заданими Об’єднаного комітету експертів ФАО/ВОЗ по харчовим продуктам людині потрібно приблизно 90 харчових добавок, які забезпечують ефективне регулювання усіх функцій його організму.
In the difficult situation in Ukraine to improve population health requires
normalization of food using special bio-active additives (BAA). ByAccording Joint Expert Committee FAO / WHO for Food person needs about 90 food additives that ensure effective management of all functions of his body .
Опис
Бібліографічний опис
Передумови удосконалення технологій виготовлення харчових продуктів з використанням пектинових біоактивних добавок / B. C. Смірнов, І. О. Крапивницька, О. Г. Мазуренко, A. B. Смірнова // Наукові праці УДУХТ. - 2001. - № 10, Ч. 1. - С. 85-86