Обґрунтування вибору дикорослих ягід для отримання свіжозаморожених напівфабрикатів

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі показано практичне значення вивчення хімічного складу та ролі дикорослих культур у функціонуванні організму людини із урахуванням їхньої фармакологічної дії. The authors of this article have shown the practical meaning of studying the chemical composition and the role of wild plants in functioning of human organism, regarding their pharmacological action.

Опис

Ключові слова

дикорослі ягоди, харчова цінність, біологічна цінність, вітаміни, пектинові речовини, органічні кислоти, поліфенольні сполуки, wild berries, nutritional value, biological value, vitamins, pectin substances, organic acids, poly-phenol compounds, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Обгрунтування вибору дикорослих ягід для отримання свіжозаморожених напівфабрикатів / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 52. - С. 75-81.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced