Обґрунтування вибору дикорослих ягід для отримання свіжозаморожених напівфабрикатів
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі показано практичне значення вивчення хімічного складу та ролі дикорослих культур у функціонуванні організму людини із урахуванням їхньої фармакологічної дії.
The authors of this article have shown the practical meaning of studying the chemical composition and the role of wild plants in functioning of human organism, regarding their pharmacological action.
Опис
Ключові слова
дикорослі ягоди, харчова цінність, біологічна цінність, вітаміни, пектинові речовини, органічні кислоти, поліфенольні сполуки, wild berries, nutritional value, biological value, vitamins, pectin substances, organic acids, poly-phenol compounds, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Обгрунтування вибору дикорослих ягід для отримання свіжозаморожених напівфабрикатів / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 52. - С. 75-81.