DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15377

Название: Використання каротиновмісних порошків при виробництві борошняних кондитерських виробів
Другие названия: The use of powders containing carotene in the manufacture of of flour confectionery products
Авторы: Хоменко, С. О.
Корецька, Ірина Львівна
Бандуренко, Галина Михайлівна
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Homenko, S.
Koretska, Iryna
Bandurenko, Galina
Levkivska (Muzika), Tetiana
Ключевые слова: кекси
печиво
каротиновмісні порошки
кексы
каротинсодержащие порошки
печенье
cupcakes
cookies
powders containing carotene
кафедра технології консервування
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2010
Библиографическое описание: Використання каротиновмісних порошків при виробництві борошняних кондитерських виробів / С. О. Хоменко, І. Л. Корецька, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 76 наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 17-18 квітня 2010 р. – К. : НУХТ, 2010. – Ч. 3. – С. 18.
Краткий осмотр (реферат): Доведено використання каротиновмісних порошків при виробництві кексів, здобного та цукрового печива. Доказано использования каротинсодержащих порошков при производстве кексов, сдобного и сахарного печенья. It is proved the use of powders containing carotene in the manufacture of cupcakes, butter biscuits and sugar biscuits.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15377
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
3.pdf362,96 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback