Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15380
Title: Вплив основних технологічних параметрів при тепловому сушінні та зберіганні каротиновмісних морквяних збагачувачів на якість продукту
Authors: Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Безусов, Анатолій Тимофійович
Бандуренко, Галина Михайлівна
Keywords: пероксидаза
бланшування
морква
peroxidase
blanching
carrot
кафедра технології консервування
Issue Date: 2011
Citation: Левківська, Т. М. Вплив основних технологічних параметрів при тепловому сушінні та зберіганні каротиновмісних морквяних збагачувачів на якість продукту / Т. М. Левківська, А. Т. Безусов, Г. М. Бандуренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 77-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 11 – 12 квітня 2011р. – У 2 ч. – К. : НУХТ, 2011. – Ч. 2. – С. 90.
Abstract: Доведено, що для одержання сухої харчової добавки з морквяних вичавок з високим вмістом β-каротину, необхідно провести попередню теплову обробку сировини парою та розчином антиоксидантів з наступним НВЧ або ІЧ сушінням. It is proved that in order to obtain dry food additives carrot pomace high in β-carotene, it is necessary to pre-heat treatment of raw materials by steam and antioxidant a solution of the following microwave or infrared drying.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15380
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf106.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.