Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15390
Назва: Интенсификация сушки хлебобулочных изделий
Автори: Буляндра, Алексей Федорович
Вербицкий, Борис Ильич
Луцик, Юрий Павлович
Ле Чан Бинь
Ключові слова: сушка
кафедра фізики
drying
интенсификация
intensification
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Дата публікації: 1984
Бібліографічний опис: Интенсификация сушки хлебобулочных изделий / А. Ф. Буляндра, Б. И. Вербицкий, Ю. П. Луцик, Ле Чан Бинь // Пути совершенствования технологических процессов и оборудования для производства, хранения и транспортировки продуктов питания : тезисы докладов Всесоюзной научной конференции, 29–31 мая 1984. – С. 61–62.
Короткий огляд (реферат): Исследованием кинетики ИК сушки сдобных сухарных плит на сухари установлено, что процесс протекает в периоде постоянной скорости сушки. Study the kinetics of IR drying plates on buns rusk crumbs found that the process is in a period of constant drying rate.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15390
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezicu1984.pdf30.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.