Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15393
Title: Исследование зависимости коэффициента диффузии влаги некоторых пищевых продуктов от влагосодержания
Other Titles: Study of the dependence of the diffusion coefficient of moisture certain foods from moisture
Authors: Буляндра, Алексей Федорович
Луцик, Юрий Павлович
Вербицкий, Борис Ильич
Тарапон, Валентина Антоновна
Сиднев, Павел Павлович
Bulyandra, Alexey
Verbitckiy, Boris
Tarapon, Valentina
Sydnyev, Pavel
Lutsyk, Yuriy
Keywords: коэффициент диффузии
коефіцієнт дифузії
diffusion coefficient
влагосодержание
вологовміст
moisture
кафедра фізики
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Issue Date: 1977
Citation: О кинетике терморадиационной сушки дорожного сахара-рафинада / А. Ф. Буляндра, Ю. П. Луцик, Б. И. Вербицкий и др. // Пищевая промышленность. Реферативная информация о законченных научно-исследовательских работах в вузах УССР. – 1977. - № 12. - С. 31.
Abstract: Для аналитического описания механизма переноса влаги в пищевых продуктах при их гигротермической обработке необходимо знать коэффициенты внутреннего массообмена. Для аналітичного опису механізму перенесення вологи в харчових продуктах при їх гігротермічної обробці необхідно знати коефіцієнти внутрішнього масообміну. For an analytical description of the mechanism of moisture transport in foods at hygrothermal treatment is necessary to know the internal mass transfer coefficients.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15393
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
P-P-12-1977.pdf47.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.