Особливості формування ринку яловичини та продуктів її переробки
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглядаються особливості формування та функціонування ринку продукції однієї з найважливіших галузей сільського господарства – скотарства, зокрема ринку яловичини і продуктів її переробки, на розвиток якого значною мірою впливає ситуація на загальнонаціональному ринку.
The features of forming and functioning of market of products of one of major industries of agriculture – cattle breeding are examined, in particular market of beef and products of its processing, on development of which a situation at the national market has a great impact.
Опис
Ключові слова
ринок яловичини, виробництво яловичини, кон’юнктура ринку, агропромисловий комплекс, beef market, production of beef competition, market situations, agriculture, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Кутас, О. О. Особливості формування ринку яловичини та продуктів її переробки / О. О. Кутас // Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах : матеріали Х-ї (Ювілейної) Міжнарод. наук.-практ. конф., присвяченої 130-річчю НУХТ, Київ, 23-24 травня 2014 р.: тези доп. – К.: НУХТ, 2014. – С. 132-135.