Використання нової рослинної сировини в солодких стравах
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто харчову та енергетичну цінність фізалісу. Запропоновано використання плодів фізалісу в солодких стравах.
We consider the nutritional and energy value of Physalis. The use of physalis fruits in sweet dishes.
Опис
Ключові слова
фізаліс, харчова цінність, вітаміни, солодкі страви, physalis, nutritional value, vitamins, sweet dishes, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Пушка, О. С. Використання нової рослинної сировини в солодких стравах / О. С. Пушка, І. Л. Корецька // Розвиток наукових досліджень 2013 : матеріали дев’ятої міжнародної науково-практичної конференції, м. Полтава, 25-27 листопада 2013 р. – Полтава: «ІнтерГрафіка», 2013. – Т. 8. – С. 68–70.