Використання овочевих та фруктових порошків у харчових технологіях

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто використання фруктових та овочевих порошків у харчових технологіях. Проведено порівняння збереження корисних речовин після консервування фруктів та овочів різними методами. The use of fruit and vegetable powders in food technology has been viewed. Comparison of preserving nutrients after canning fruits and vegetables by different methods has been presented.

Опис

Ключові слова

фруктові порошки, овочеві порошки, консервування, сушіння, fruit powders, vegetable powders, canning, drying, кафедра фізики, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Пушка, О. С. Використання овочевих та фруктових порошків у харчових технологіях / О. С. Пушка, І. Л. Корецька, В. М. Ісай // Збірник праць за підсумками VI Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 15-16 травня 2014 р. – К.: НУБіП України, 2014. – С. 154–156.