Контроль складу та структури харчової хлібної продукції на основі нових можливостей ємнісних перетворювачів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Описані розроблені на основі теорема Лемпарда–Томсона ємнісні триконтактні перетворювачі для контролю складу та структури харчової хлібної продукції. Можливий роздільний контроль по діелектричній проникності та активній провідності на основі еффекту М. М. Горбова. Description of the developed based on theorem Lampard-Thomson three-соntact capacitive probes for composition and structure of the food grain production. Possible separate control for the permittivity and conductance based M. M. Gorbova effect.

Опис

Ключові слова

ємнісний триконтактний датчик, теорема лемпарда–томсона, параметри речовин, three-сontacts capacitive sensor, lampard-thomson theorem, substances parameters, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра електропостачання і енергоменеджменту

Бібліографічний опис

Тарасенко, І. В. Контроль складу та структури харчової хлібної продукції на основі нових можливостей ємнісних перетворювачів / І. В. Тарасенко, Л. Ю. Арсеньєва, С. Д. Тарасенко // Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій : тези міжнародної НТК, Тернопільський НТУ ім. Пулюя. - Тернопіль, 2010. - С. 393.