Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості України в умовах Євроінтеграції
Вантажиться...
Файли
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
євроінтеграція, економічна безпека, конкурентоспроможність підприємства, харчова промисловість, European integration, economic security, competitiveness, food industry, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Минко, Л. М. Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості України в умовах Євроінтеграції / Л. М. Минко // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція, 21-22 листопада 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 170-173.