Отримання геронтологічно цінних харчових продуктів із цукровмісної сировини
Вантажиться...
Дата
2005
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Матеріали присвячено перспективам виробництва цукровмісних продуктів підвищеної біологічної цінності.
Materials is focused on the production of sugar products of high biological value.
Опис
Ключові слова
геронтологічні продукти, gerontological products, цукровмісна сировина, sugar-containing raw materials, цукор-сирець, raw sugar, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Отримання геронтологічно цінних харчових продуктів із цукровмісної сировини / Г. О. Сімахіна, А. О. Чагайда, О. Л. Черевко // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості : сьогодення і перспективи : матеріали ІX міжнародної науково-технічної конференції, 17-19 жовтня. – К.: НУХТ, 2005. – С. 24-25.