DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15673

Название: Економічні аспекти використання продуктів оздоровчого харчування
Другие названия: Economic aspects of the use of health food products
Авторы: Сімахіна, Галина Олександрівна
Яцунь, Олександр Михайлович
Чагайда, Андрій Олегович
Simahina, Galina
Yatsun, Alexandr
Chagayda, Andriy
Ключевые слова: економічні аспекти
экономические аспекты
economic aspects
продукти оздоровчого харчування
продукты оздоровительного питания
health food products
функціональний інгредієнт
функциональный ингредиент
functional ingredient
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2001
Библиографическое описание: Сімахіна, Г. О. Економічні аспекти використання продуктів охдоровчого харчування / Г. О. Сімахіна, О. М. Яцунь, А. О. Чагайда // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. - 2001. - № 10, Ч. 1. - С. 12-13.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто перспективи формування індустрії здорового харчування в Україні. Рассмотрены перспективы формирования индустрии здорового питания в Украине. The prospects of the formation of healthy food industry in Ukraine have been viewed.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15673
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
economic_aspects.pdf68,67 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback