Оцінка розвитку хлібопекарних підприємств АР Крим

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті оцінено розвиток хлібопекарних підприємств АР Крим за допомогою двох методик і визначено основні проблеми підприємств хлібопекарної галузі.
In article the estimation of development of the Crimean baking enterprises is performed. The estimation of development of the enterprises is executed by means of two techniques. The basic problems of the investigated enterprises are defined.

Опис

Ключові слова

розвиток, development, оцінка, методика, кореляція, рангова оцінка, estimation, technique, correlation, rank’s estimation, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Дунда, С. П. Оцінка розвитку хлібопекарних підприємств АР Крим / С. П. Дунда // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2011. – № 39. – С. 137–140.

Зібрання