DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15724

Название: Використання рідкого цукру при створенні продуктів оздоровчого харчування
Другие названия: The use of liquid sugar in creating health food products
Авторы: Сімахіна, Галина Олександрівна
Чагайда, Андрій Олегович
Simahina, Galina
Chagayda, Andriy
Ключевые слова: рідкий цукор
жидкий сахар
liquid sugar
оздоровчі продукти
оздоровительные продукты
health food products
біологічно активні речовини
биологически активные вещества
biologically active substances
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2004
Библиографическое описание: Сімахіна, Г. О. Використання рідкого цукру при створенні продуктів оздоровчого харчування / Г. О. Сімахіна, А. О. Чагайда // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8 – 9 квітня. – Полтава: РВВ ПУСКУ, 2004. – С. 288–289.
Краткий осмотр (реферат): З’ясовано доцільність заміни рафінованого цукру на жовтого цукропродукт з підвищеним вмістом біологічно активних речовин. Выяснено целесообразность замены рафинированного сахара на желтый сахаропродукт с повышенным содержанием биологически активных веществ. It has been shown the feasibility of replacing refined sugar on yellow sugarprodukt with high content of biologically active substances.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15724
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
18 (1).pdf46,54 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback