Використання рідкого цукру при створенні продуктів оздоровчого харчування
Вантажиться...
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
З’ясовано доцільність заміни рафінованого цукру на жовтого цукропродукт з підвищеним вмістом біологічно активних речовин.
It has been shown the feasibility of replacing refined sugar on yellow sugarprodukt with high content of biologically active substances.
Опис
Ключові слова
рідкий цукор, оздоровчі продукти, біологічно активні речовини, liquid sugar, health food products, biologically active substances, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Використання рідкого цукру при створенні продуктів оздоровчого харчування / Г. О. Сімахіна, А. О. Чагайда // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8 – 9 квітня. – Полтава: РВВ ПУСКУ, 2004. – С. 288–289.