Математичне моделювання показників альбуміно-рослинних сумішей після розморожування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

З технологічної точки зору для збереження якісних показників альбумінно-рослинних сумішей для заморожування визначена оптимальна кількість внесення підготовленого екструдату крупи манної. В результаті знижуються втрати при розморожуванні альбумінно-рослинних сумішей (АРС) та стабілізуються показники. Отримані АРС рекомендовано використовувати для корегування складу напівфабрикатів на молочно-білковій основі. From a technological point of view the optimal number of entering semolina extrudate was determined to maintain the qualitative indicators of albuminno-vegetable mixtures for freezing. As a result the losses during unfreezing of albuminno-vegetable mixtures (AVM) were reduced and the parameters were stabilized. These AVM were recommended to use for the correction of composition of semi-products on milk albuminous basis.

Опис

Ключові слова

альбумінна маса, albumen mass, екструдата крупи манної, semolina extrudate, альбумінно-рослинні суміші, albumin-vegetable mixtures, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Грек, О. В. Математичне моделювання показників альбуміно-рослинних сумішей після розморожування / О. В. Грек, О. О. Онопрійчук, А. В. Тимчук // Продовольча індустрія АПК. – 2014. - № 2. - С. 15–18.

Зібрання