Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15726
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГрек, Олена Вікторівна-
dc.contributor.authorОнопрійчук, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorТимчук, Алла Вікторівна-
dc.date.accessioned2014-06-27T06:26:57Z-
dc.date.available2014-06-27T06:26:57Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationГрек, О. В. Математичне моделювання показників альбуміно-рослинних сумішей після розморожування / О. В. Грек, О. О. Онопрійчук, А. В. Тимчук // Продовольча індустрія АПК. – 2014. - № 2. - С. 15–18.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15726-
dc.description.abstractЗ технологічної точки зору для збереження якісних показників альбумінно-рослинних сумішей для заморожування визначена оптимальна кількість внесення підготовленого екструдату крупи манної. В результаті знижуються втрати при розморожуванні альбумінно-рослинних сумішей (АРС) та стабілізуються показники. Отримані АРС рекомендовано використовувати для корегування складу напівфабрикатів на молочно-білковій основі. From a technological point of view the optimal number of entering semolina extrudate was determined to maintain the qualitative indicators of albuminno-vegetable mixtures for freezing. As a result the losses during unfreezing of albuminno-vegetable mixtures (AVM) were reduced and the parameters were stabilized. These AVM were recommended to use for the correction of composition of semi-products on milk albuminous basis.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectальбумінна масаuk_UA
dc.subjectalbumen massuk_UA
dc.subjectекструдата крупи манноїuk_UA
dc.subjectsemolina extrudateuk_UA
dc.subjectальбумінно-рослинні сумішіuk_UA
dc.subjectalbumin-vegetable mixturesuk_UA
dc.subjectкафедра технології молока і молочних продуктів-
dc.titleМатематичне моделювання показників альбуміно-рослинних сумішей після розморожуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
APK.pdf590.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.