Особливості управління безпечністю продукції на підприємствах харчової промисловості
Вантажиться...
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Висвітлена роль системи забезпечення безпечності продукції на основі концепції НАССР.
Highlight the role of security system products based on the HACCP concept.
Опис
Ключові слова
якість, безпечність харчової продукції, концепція насср, стандарти iso 22000, quality, food safety, haccp concept, standards of iso 22000, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Сіднєва, Ж. К. Особливості управління безпечністю продукції на підприємствах харчової промисловості / Ж. К. Сіднєва // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції 13-14 травня 2013 р. – Харків, 2013. – 188 с. - С. 127-129.