Improving of oat malt technology

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Also was found that during malting of bare-grained oat content of biologically active substances increases significantly. Thus the content of fats and proteins decreases. Optimal technological parameters of bare-grained oats malting are as follows: temperature with a gradual increase from 14 to 17 °C, humidity 41…42 %, duration 4…4,5 days.

Опис

Бібліографічний опис

Yemelyanova, N. Improving of oat malt technology / N. Yemelyanova, R. Mukoid // Medical and dietary properties of malt extracts ׃ zbior raportow naukowych «Trendy wspolczesnej nauki», (29.08.2013 – 31.08.2013). – Gdansk : Wydawca : Sp. z.o.o. «Diamond trading tour» 2013. – P. 17 – 19.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в