Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15949
Title: | Важливість гуманітарної складової у підготовці фахівців-технологів ХХІ століття |
Authors: | Науменко, Наталія Валентинівна |
Keywords: | освіта Болонський процес харчові технології фахова підготовка гуманітарна складова education Bologna process food technologies fundamental training humanitarian component кафедра гуманітарних дисциплін |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Науменко, Н. В. Важливість гуманітарної складової у підготовці фахівців-технологів ХХІ століття / Н. В. Науменко // Стратегія якості у промисловості та освіті : IX Міжнародна конференція, 31 травня – 7 червня 2013 р., Варна, Болгарія. – Дніпропетровськ – Варна, 2013. – Т. 2. – С. 290-293. |
Abstract: | Необхідно визначити основні пріоритети у підготовці (як професійній, так і гуманітарній) сучасного покоління фахівців-технологів для харчової промисловості й особливо її нового напряму, який в Україні тільки зароджується, – індустрії здорового харчування. It is necessary to define the main priorities in training (both professional and humanitarian) of the new generation of specialists in food technologies. This is extremely important for the industry of healthy food, the new trend in food industry which is now developing in Ukraine. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15949 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.