Порівняльна оцінка протеїнової складової зеленої маси рослин різних культур

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Зелена маса досліджених рослин вирізняється значними кількостями повноцінного за амінокислотним складом білку, тому вона є перспективним джерелом для отримання широкого спектру білковмісних продуктів та збагачувачів. The green mass of plants examined significant amounts of valuable features for amino acid composition of protein, so it is a promising source for a wide range of products and bilkovmisnyh dresser.

Опис

Ключові слова

зелені рослини, протеїн, зелена маса, green mass, green plants, protein, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Солодко, Лілія. Порівняльна оцінка протеїнової складової зеленої маси рослин різних культур / Лілія Солодко, Галина Сімахіна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 101-103.