Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15968
Название: | Вплив фізичних чинників на ступінь набухання висушених ягід чорної смородини |
Авторы: | Хмарук, Тетяна Володимирівна Івчук, Надія Павлівна |
Ключевые слова: | хлібобулочні вироби набухання ягоди чорної смородини berry black currant bakery swelling кафедра технології оздоровчих продуктів |
Дата публикации: | 2014 |
Библиографическое описание: | Хмарук, Т. Вплив фізичних чинників на ступінь набухання висушених ягід чорної смородини / Тетяна Хмарук, Надія Івчук // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 138-139. |
Краткий осмотр (реферат): | За умови використання цілих сухих ягід чорної смородини для збагачення хлібобулочних виробів їх необхідно зволожити при температурі 20 °С протягом 20...30 хв. When using the entire dry black currant to enrich bakery they must moisturize at 20 ° C for 20 ... 30 minutes. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15968 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
80.pdf | 569.86 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.