Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15968
Название: Вплив фізичних чинників на ступінь набухання висушених ягід чорної смородини
Авторы: Хмарук, Тетяна Володимирівна
Івчук, Надія Павлівна
Ключевые слова: хлібобулочні вироби
набухання
ягоди чорної смородини
berry black currant
bakery
swelling
кафедра технології оздоровчих продуктів
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Хмарук, Т. Вплив фізичних чинників на ступінь набухання висушених ягід чорної смородини / Тетяна Хмарук, Надія Івчук // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 138-139.
Краткий осмотр (реферат): За умови використання цілих сухих ягід чорної смородини для збагачення хлібобулочних виробів їх необхідно зволожити при температурі 20 °С протягом 20...30 хв. When using the entire dry black currant to enrich bakery they must moisturize at 20 ° C for 20 ... 30 minutes.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15968
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
80.pdf569.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.