Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15968
Назва: | Вплив фізичних чинників на ступінь набухання висушених ягід чорної смородини |
Автори: | Хмарук, Тетяна Володимирівна Івчук, Надія Павлівна |
Ключові слова: | хлібобулочні вироби набухання ягоди чорної смородини berry black currant bakery swelling кафедра технології оздоровчих продуктів |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Хмарук, Т. Вплив фізичних чинників на ступінь набухання висушених ягід чорної смородини / Тетяна Хмарук, Надія Івчук // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 138-139. |
Короткий огляд (реферат): | За умови використання цілих сухих ягід чорної смородини для збагачення хлібобулочних виробів їх необхідно зволожити при температурі 20 °С протягом 20...30 хв. When using the entire dry black currant to enrich bakery they must moisturize at 20 ° C for 20 ... 30 minutes. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15968 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
80.pdf | 569.86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.