Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15968
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХмарук, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorІвчук, Надія Павлівна-
dc.date.accessioned2014-07-08T13:03:31Z-
dc.date.available2014-07-08T13:03:31Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationХмарук, Т. Вплив фізичних чинників на ступінь набухання висушених ягід чорної смородини / Тетяна Хмарук, Надія Івчук // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 138-139.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15968-
dc.description.abstractЗа умови використання цілих сухих ягід чорної смородини для збагачення хлібобулочних виробів їх необхідно зволожити при температурі 20 °С протягом 20...30 хв. When using the entire dry black currant to enrich bakery they must moisturize at 20 ° C for 20 ... 30 minutes.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectнабуханняuk_UA
dc.subjectягоди чорної смородиниuk_UA
dc.subjectberry black currantuk_UA
dc.subjectbakeryuk_UA
dc.subjectswellinguk_UA
dc.subjectкафедра технології оздоровчих продуктів-
dc.titleВплив фізичних чинників на ступінь набухання висушених ягід чорної смородиниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
80.pdf569.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.