Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15974
Title: Гіпоелементоз заліза і цинку в організмі людини
Other Titles: Hipoelementoz iron and zinc in the human body
Authors: Кіркова, Марина Станіславівна
Полумбрик, Максим Олегович
Омельченко, Христина Володимирівна
Kirkov, Marina
Polumbryk, Maksim
Omelchenko, Khrystyna
Keywords: збагачення харчових продуктів
гіпоелементоз заліза
гіпоелементоз цинку
обогащения пищевых продуктов
гипоелементоз железа
гипоелементоз цинка
fortification of food
hipoelementoz iron
hipoelementoz zinc
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
кафедра харчової хімії
Issue Date: 2014
Citation: Кіркова, Марина. Гіпоелементоз заліза і цинку в організмі людини / Марина Кіркова, Максим Полумбрик, Христина Омельченко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 148.
Abstract: Для подолання дефіциту мікронутрієнтів застосовують додаткове збагачення ними харчових продуктів; корегування раціону, як правило, здійснюється солями неорганічних кислот. Для преодоления дефицита микронутриентов применяют дополнительное обогащение ими пищевых продуктов; корректировки рациона, как правило, осуществляется солями неорганических кислот. To overcome micronutrient deficiency apply additional enrichment of their food; adjusting the diet is usually carried out with salts of inorganic acids.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15974
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
86.pdf137.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.