Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15974
Title: Гіпоелементоз заліза і цинку в організмі людини
Authors: Кіркова, Марина Станіславівна
Полумбрик, Максим Олегович
Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна
Keywords: збагачення харчових продуктів
гіпоелементоз заліза
гіпоелементоз цинку
fortification of food
hipoelementoz iron
hipoelementoz zinc
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
кафедра харчової хімії
Issue Date: 2014
Citation: Кіркова, М. Гіпоелементоз заліза і цинку в організмі людини / М. Кіркова, М. Полумбрик, Х. Омельченко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 148.
Abstract: Для подолання дефіциту мікронутрієнтів застосовують додаткове збагачення ними харчових продуктів; корегування раціону, як правило, здійснюється солями неорганічних кислот. To overcome micronutrient deficiency apply additional enrichment of their food; adjusting the diet is usually carried out with salts of inorganic acids.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15974
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
86.pdf137.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.