Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15974
Назва: Гіпоелементоз заліза і цинку в організмі людини
Автори: Кіркова, Марина Станіславівна
Полумбрик, Максим Олегович
Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна
Ключові слова: збагачення харчових продуктів
гіпоелементоз заліза
гіпоелементоз цинку
fortification of food
hipoelementoz iron
hipoelementoz zinc
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
кафедра харчової хімії
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Кіркова, М. Гіпоелементоз заліза і цинку в організмі людини / М. Кіркова, М. Полумбрик, Х. Омельченко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 148.
Короткий огляд (реферат): Для подолання дефіциту мікронутрієнтів застосовують додаткове збагачення ними харчових продуктів; корегування раціону, як правило, здійснюється солями неорганічних кислот. To overcome micronutrient deficiency apply additional enrichment of their food; adjusting the diet is usually carried out with salts of inorganic acids.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15974
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
86.pdf137.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.