Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15974
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКіркова, Марина Станіславівна-
dc.contributor.authorПолумбрик, Максим Олегович-
dc.contributor.authorЧебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна-
dc.date.accessioned2014-07-08T13:04:24Z-
dc.date.available2014-07-08T13:04:24Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКіркова, М. Гіпоелементоз заліза і цинку в організмі людини / М. Кіркова, М. Полумбрик, Х. Омельченко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 148.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15974-
dc.description.abstractДля подолання дефіциту мікронутрієнтів застосовують додаткове збагачення ними харчових продуктів; корегування раціону, як правило, здійснюється солями неорганічних кислот. To overcome micronutrient deficiency apply additional enrichment of their food; adjusting the diet is usually carried out with salts of inorganic acids.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectзбагачення харчових продуктівuk_UA
dc.subjectгіпоелементоз залізаuk_UA
dc.subjectгіпоелементоз цинкуuk_UA
dc.subjectfortification of fooduk_UA
dc.subjecthipoelementoz ironuk_UA
dc.subjecthipoelementoz zincuk_UA
dc.subjectкафедра екологічної безпеки та охорони праці-
dc.subjectкафедра харчової хімії-
dc.titleГіпоелементоз заліза і цинку в організмі людиниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
86.pdf137.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.