Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15978
Название: Чинники впливу на безпеку ароматизованих харчових продуктів
Авторы: Фролова, Наталія Епінетівна
Ключевые слова: ароматична сировина
безпека продуктів
ароматизовані харчові продукти
aromatic raw materials
food safety
flavored foods
кафедра технології оздоровчих продуктів
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Фролова, Наталія. Чинники впливу на безпеку ароматизованих харчових продуктів / Наталія Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22–23 травня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 153–155.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновані рішення дозволяють ефективно переробляти ароматичну сировину та випускати натуральні ароматизатори, застосування яких в харчових продуктах забезпечить їх корисність і безпеку для організму людини. В таких технологіях зацікавлена вітчизняна харчова промисловість. The proposed solution can effectively recycle aromatic raw materials and produce natural flavors whose use in foods will ensure their usefulness and safety for human body. In such technologies concerned domestic food industry.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15978
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
90.pdf122.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.