Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15978
Назва: Чинники впливу на безпеку ароматизованих харчових продуктів
Автори: Фролова, Наталія Епінетівна
Ключові слова: ароматична сировина
безпека продуктів
ароматизовані харчові продукти
aromatic raw materials
food safety
flavored foods
кафедра технології оздоровчих продуктів
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Фролова, Наталія. Чинники впливу на безпеку ароматизованих харчових продуктів / Наталія Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22–23 травня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 153–155.
Короткий огляд (реферат): Запропоновані рішення дозволяють ефективно переробляти ароматичну сировину та випускати натуральні ароматизатори, застосування яких в харчових продуктах забезпечить їх корисність і безпеку для організму людини. В таких технологіях зацікавлена вітчизняна харчова промисловість. The proposed solution can effectively recycle aromatic raw materials and produce natural flavors whose use in foods will ensure their usefulness and safety for human body. In such technologies concerned domestic food industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15978
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
90.pdf122.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.