Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15978
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФролова, Наталія Епінетівна-
dc.date.accessioned2014-07-08T13:05:16Z-
dc.date.available2014-07-08T13:05:16Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationФролова, Наталія. Чинники впливу на безпеку ароматизованих харчових продуктів / Наталія Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22–23 травня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 153–155.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15978-
dc.description.abstractЗапропоновані рішення дозволяють ефективно переробляти ароматичну сировину та випускати натуральні ароматизатори, застосування яких в харчових продуктах забезпечить їх корисність і безпеку для організму людини. В таких технологіях зацікавлена вітчизняна харчова промисловість. The proposed solution can effectively recycle aromatic raw materials and produce natural flavors whose use in foods will ensure their usefulness and safety for human body. In such technologies concerned domestic food industry.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectароматична сировинаuk_UA
dc.subjectбезпека продуктівuk_UA
dc.subjectароматизовані харчові продуктиuk_UA
dc.subjectaromatic raw materialsuk_UA
dc.subjectfood safetyuk_UA
dc.subjectflavored foodsuk_UA
dc.subjectкафедра технології оздоровчих продуктів-
dc.titleЧинники впливу на безпеку ароматизованих харчових продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
90.pdf122.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.