DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15988

Название: Дослідження впливу сортової приналежності цукрового сорго на якісні показники сусла в технології безалкогольних ферментованих напоїв
Другие названия: Investigation of the influence of sugar sorghum varietal accessories for quality indicators in technology wort fermented soft drinks
Авторы: Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна
Фролова, Наталія Епінетівна
Kliargeliia (Karputina), Daria
Frolova, Natalia
Ключевые слова: безалкогольні ферментовані напої
цукрове сорго
якісні показники сусла
безалкогольные ферментированные напитки
сахарное сорго
качественные показатели сусла
non-alcoholic fermented beverages
sugar sorghum
quality indicators wort
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Карпутіна, Д. Дослідження впливу сортової приналежності цукрового сорго на якісні показники сусла в технології безалкогольних ферментованих напоїв / Дар'я Карпутіна, Наталія Фролова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 20-21.
Краткий осмотр (реферат): Всі досліджені сорти цукрового сорго рекомендовані до використання в технології ферментованих безалкогольних напоїв; виходячи із показників якості вихідної сировини були визначені оптимальні кількості ФП та технологічні режими приготування сусла, яке використовувалось у подальшому для зброджування в технології безалкогольного ферментованого напою оздоровчого направлення. Все исследованные сорта сахарного сорго рекомендованы к использованию в технологии ферментированных напитков; исходя из показателей качества исходного сырья были определены оптимальные количества ФП и технологические режимы приготовления сусла, которое использовалось в дальнейшем для сбраживания в технологии безалкогольного ферментированного напитка оздоровительного направления. All sugar sorghum varieties tested and recommended for use in technology fermented soft drinks; based on indicators feedstock identified the optimal number of AF modes and technological preparation of wort, which is used in subsequent fermentation technology for non-alcoholic fermented beverage health referral.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15988
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
9.pdf1,39 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback