DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16017

Название: Дослідження чистоти ароматичних речовин ефірних олій як складових харчових ароматизаторів
Другие названия: Research purity aromatics essential oils as components of food flavors
Авторы: Фролова, Наталія Епінетівна
Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
Frolova, Natalia
Tyshchenko (Usatiuk), Olena
Ключевые слова: ефірні олії
ароматизатори
ароматичні речовини
ароматизаторы
ароматические вещества
эфирные масла
essential oils
flavors
aromatics
кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Усатюк, О. Дослідження чистоти ароматичних речовин ефірних олій як складових харчових ароматизаторів / Олена Усатюк, Наталія Фролова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 84-86.
Краткий осмотр (реферат): Використання ароматичних речовин високого ступеню чистоти у технологіях натуральних ароматизаторів сприятиме розвитку вітчизняних технологій та розширенню асортименту високоякісної ароматизованої продукції. Крім того, виділені компоненти пропонуються як стандарти для якісного та кількісного аналізу ефірних олій. Использование ароматических веществ высокой степени чистоты в технологиях натуральных ароматизаторов способствовать развитию отечественных технологий и расширению ассортимента высококачественной ароматизированной продукции. Кроме того, выделенные компоненты предлагаются как стандарты для качественного и количественного анализа эфирных масел. The use of aromatic substances of high purity natural flavors in technology facilitate the development of domestic technology and variety of high-quality flavored products. In addition, the selected components are offered as standard for qualitative and quantitative analysis of essential oils.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16017
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
47.pdf1,39 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback