Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16017
Title: Дослідження чистоти ароматичних речовин ефірних олій як складових харчових ароматизаторів
Authors: Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
Фролова, Наталія Епінетівна
Keywords: ефірні олії
ароматизатори
ароматичні речовини
essential oils
flavors
aromatics
кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Issue Date: 2014
Citation: Усатюк, О. Дослідження чистоти ароматичних речовин ефірних олій як складових харчових ароматизаторів / Олена Усатюк, Наталія Фролова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 84-86.
Abstract: Використання ароматичних речовин високого ступеню чистоти у технологіях натуральних ароматизаторів сприятиме розвитку вітчизняних технологій та розширенню асортименту високоякісної ароматизованої продукції. Крім того, виділені компоненти пропонуються як стандарти для якісного та кількісного аналізу ефірних олій. The use of aromatic substances of high purity natural flavors in technology facilitate the development of domestic technology and variety of high-quality flavored products. In addition, the selected components are offered as standard for qualitative and quantitative analysis of essential oils.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16017
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.