Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16019
Title: Розроблення технології виготовлення замороженого протеїнового десерту
Authors: Тереляк, O. С.
Сидор, Василь Михайлович
Карповець, Петро Макарович
Григор'єва, Любов Іванівна
Keywords: протеїновий десерт
триптофан
заморожені десерти
protein dessert
tryptophan
frozen desserts
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Розроблення технології виготовлення замороженого протеїнового десерту / О. С. Тереляк, В. М. Сидор, П. М. Карповець, Л. І. Григор'єва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 83–84.
Abstract: Такий продукт харчування доцільно виготовляти для людей, які з тих чи інших причин не можуть вживати морозиво Наприклад, для людей, котрі страждають від цукрового діабету чи ожиріння. Також такий десерт може використовуватись людьми, які дотримуються спортивного харчування чи слідкують зі вагою свого тіла, оскільки білок є складовою м'язів та кісток. This product is expedient to produce food for people who for whatever reason can not eat ice cream For example, people suffering from diabetes or obesity. Also, this dessert can be used by people who follow sports nutrition or follow with their body weight since protein is a component of muscles and bones.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16019
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46.pdf1.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.