Збагачення сиркових виробів зародками зернових культур з використанням пряно-ароматичної сировини
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В результаті проведеної роботи ми очікуємо отримати новий сирковий продукт підвищеної харчової цінності, виробництво якого не вимагатиме зміни технологічного процесу виготовлення.
Опис
Ключові слова
сиркова маса, зародки зернових культур, пряно-ароматична сировина, сырковая масса, зародыши зерновых культур, пряно-ароматическое сырье, cheese mass, embryos of grain-crops, spicily aromatic raw materials, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Бурлай, В. С. Збагачення сиркових виробів зародками зернових культур з використанням пряно-ароматичної сировини / В. С. Бурлай, О. О. Хижняк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 113-114.