Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16032
Назва: Збагачення сиркових виробів зародками зернових культур з використанням пряно-ароматичної сировини
Інші назви: Обогащение сырковых изделий зародышами зерновых культур с использованием пряно-ароматического сырья
Enriching of cheese wares by embryos of grain-crops with the use of spicily aromatic raw material
Автори: Бурлай, В. С.
Хижняк, Ольга Олександрівна
Burlay, V.
Khyzhnyak, Olga
Ключові слова: сиркова маса
зародки зернових культур
пряно-ароматична сировина
сырковая масса
зародыши зерновых культур
пряно-ароматическое сырье
cheese mass
embryos of grain-crops
spicily aromatic raw materials
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Бурлай, В. С. Збагачення сиркових виробів зародками зернових культур з використанням пряно-ароматичної сировини / В. С. Бурлай, О. О. Хижняк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 113-114.
Короткий огляд (реферат): В результаті проведеної роботи ми очікуємо отримати новий сирковий продукт підвищеної харчової цінності, виробництво якого не вимагатиме зміни технологічного процесу виготовлення. В результате проведенной работы мы ожидаем получить новый творожный продукт повышенной пищевой ценности, производство которого не потребует изменения технологического процесса изготовления. As a result of this work we expect to get the cheese product of high nutritional value, production of which does not require change in process manufacturing.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16032
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
63.pdf1.31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.