DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16036

Название: Характеристика корисності печива та розподіл по рейтингу
Другие названия: Characteristics and distribution of utility cookies by rating
Авторы: Несміянова, Марія Валеріївна
Чорна, Анастасія Іванівна
Nesmiyanova, Maria
Chorna, Anastasia
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
печиво
ласощі
мучные кондитерские изделия
печенье
лакомство
cookies
dainty
pastry
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Несміянова, М. Характеристика корисності печива та розподіл по рейтингу / Марія Несміянова, Анастасія Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 121-122.
Краткий осмотр (реферат): Печиво це не тільки добре всім відомий кондитерський виріб а, це й універсальні ласощі на всі часи і на будь-який смак. Печиво популярне в багатьох країнах світу, особливо серед дітей. Печенье это не только хорошо всем известный кондитерское изделие а, это и универсальные лакомство на все времена и на любой вкус. Печенье популярное во многих странах мира, особенно среди детей. Cookie is not only well known to all confection but it is versatile delicacy at all times and for all tastes. Biscuits popular in many countries, especially among children.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16036
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
67.pdf1,44 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback