Редукуючі цукри в тісті при двохшвидкісному замісі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Заміс тіста у двохшвидкісних машинах активізує накопичення редукуючих цукрівта інтенсивність бродіння тіста, що може бути передумовою для скорочення тривалості його дозрівання. Kneading dough in dvohshvydkisnyh machines activates the accumulation of reducing the intensity tsukrivta fermentation dough may be a prerequisite for reducing the length of its maturation.

Опис

Ключові слова

двохшвидкісний заміс, редукуючі цукри, тісто, dvohshvydkisnyy batch, reducing sugars, dough

Бібліографічний опис

Яковенко, А. Редукуючі цукри в тісті при двохшвидкісному замісі / Анюта Яковенко, Ольга Тесля // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 178-180.