Збагачення хлібобулочних виробів з цукрозамінниками сировиною, що містить функціональні інгредієнти

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведені дослідження показали доцільність збагачення виробів з цукрозамінниками пшеничними висівками, СПК та соєвою олією, йодованою сіллю і стали підґрунтям для розробки і затвердження рецептур і технологічних інструкцій на нові види функціональних виробів.

Опис

Ключові слова

функціональні інгредієнти, хлібобулочні вироби, цукрозамінники, сахарозаменители, функциональные ингредиенты, хлебобулочные изделия, functional ingredients, bakery, sweeteners, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Місечко, Н. Збагачення хлібобулочних виробів з цукрозамінниками сировиною, що містить функціональні інгредієнти / Наталія Мисечко, Віра Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 187-188.