DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16075

Название: Реологічні властивості суфле, виготовленого на суміші мальтитолу та фруктози
Другие названия: Rheological properties souffle made ​​on a mixture of fructose and maltytolu
Авторы: Мурзін, Андрій Вадимович
Потривайло, Олена Олександрівна
Дорохович, Антонелла Миколаївна
Рубан, Ірина Сергіївна
Ruban, Iryna
Murzin, Andrii
Potryvaylo, Elena
Dorohovich, Antonella
Ключевые слова: суфле
фруктоза
мальтитол
souffle
maltytol
fructose
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Реологічні властивості суфле, виготовленого на суміші мальтитолу та фруктози / Андрій Мурзін, Ірина Рубан, Олена Потривайло, Антонелла Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 204-206.
Краткий осмотр (реферат): Використання суміші мальтитолу і фруктози забезпечує можливість створення суфле з стабільними структурно-механічними показниками якості протягом гарантованого терміну зберігання. Розроблений напівфабрикат заслуговує маркування: «без цукру (сахарози)», «функціональний продукт», та «з редукованою глікемічністю». Использование смеси мальтитола и фруктозы обеспечивает возможность создания суфле с стабильными структурно-механическими показателями качества в течение гарантийного срока хранения. Разработанный полуфабрикат заслуживает маркировки: «без сахара (сахарозы)», «функциональный продукт», и «с редуцированной гликемичнистю». Using a mixture of fructose and maltytolu provides the ability to create a souffle with stable structural and mechanical parameters of quality for a guaranteed shelf life. Designed intermediate product deserves marking "sugar (sucrose)," "functional product" and "with reduced hlikemichnistyu."
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16075
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
116.pdf1,59 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback