DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16078

Название: Використання гідроколоїдів для створення оригінальної структури цукеркових мас
Другие названия: The use of hydrocolloids to create original patterns candy mass
Авторы: Каліновська, Тетяна Віталіївна
Вайсера, Ольга Олександрівна
Кохан (Гавва), Олена Олександрівна
Замовна, Богдана
Kalinovska, Tatyana
Vaysero, Olga
Kokhan (Gavva), Elena
Zamovna, Bogdana
Ключевые слова: цукеркові маси
желатин
гідроколоїди
гидроколлоиды
конфетные массы
gelatin
hydrocolloids
candy mass
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Використання гідроколоїдів для створення оригінальної структури цукеркових мас / Т. В. Каліновська, О. О. Вайсеро, Богдана Замовна, О. О. Кохан // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 212-213.
Краткий осмотр (реферат): При створенні збивної структури цукеркових мас, найбільш раціональними є поєднаннями гідроколоїдів желатин - гуміарабік, при виробництві неглазурованих помадних цукерок перспективним є комбінація гідроколоїдів геланова камедь-гуміарабік. При создании сбивной структуры конфетных масс, наиболее рациональными являются сочетаниями гидроколлоидов желатин - гуммиарабик, при производстве неглазированных помадных конфет перспективным является комбинация гидроколлоидов геланова камедь-гуммиарабик. When creating a churned mass structure candy most rational combinations of hydrocolloids gelatin - gum arabic, the production of unglazed fondant candy promising combination hydrocolloid gum-arabic helanova.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16078
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
120.pdf1,51 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback