Розроблення бісквітів типу «буше» з використанням цукрозамінників

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено бісквіти типу «буше», які можна рекомендувати до споживання хворим на цукровий діабет. Крім того зменшення калорійності та ПГ бісквітів типу «буше» на основі цукрозамінників нового покоління дозволяє рекомендувати їх для для споживання усіх верств населення. Розроблення нових виробів дозволить розширити асортимент діабетичних продуктів. A sponge type "bush", which can be recommended for use in patients with diabetes. Besides reducing caloric reductions and biscuits such as "bush" on the basis of new generation sweeteners can recommend them for use for all segments of the population. The development of new products will expand the range of diabetic products.

Опис

Ключові слова

бісквіт, цукровий діабет, цукрозамінники, sweeteners, diabetes, biscuit, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Абрамова, А. Розроблення бісквітів типу «буше» з використанням цукрозамінників / А. Абрамова, О. Макарик, В. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 215–217.