Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1608
Title: Методичні вказівки до виконання економічної частини дипломного проекту для студ. спец. 7.091702, 8.091702 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» усіх форм навчання
Authors: Мостенська, Тетяна Леонідівна
Сичевський, Микола Петрович
Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна
Бойко, Ірина Анатоліївна
Keywords: обгрунтування
rationale
техніко-економічні розрахунки
ефективність
technical and economic analysis
efficiency
кафедра економіки праці та менеджменту
Issue Date: 2007
Citation: Методичні вказівки до викон. економ. частини диплом. проекту для студ.спец. 0917 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної та заочної форм навчання 7.091702, 8.091702 напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» усіх форм навчання / Уклад. : Т. Л. Мостенська, М. П. Сичевський , Т. В. Рибачук-Ярова, І. А. Бойко ─ К.: НУХТ, 2007 ─ 29 с.
Abstract: Наведена методика обґрунтування доцільності та визначення економічної ефективності будівництва нового підприємства, реконструкції діючого, та передбачених дипломним проектом заходів щодо доцільності впровадження та вдосконалення нової техніки, технології та розроблення нових видів продукції на підприємства хлібопекарної та кондитерської промисловості.
The method rationale and determine cost-effectiveness of building a new enterprise, the current reconstruction, and under Graduation appropriate measures to implement and improve new techniques, technologies and developing new products for the baking and confectionery industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1608
Appears in Collections:Методичні рекомендації та програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Guidance for the economic.pdf302.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.