DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16108

Название: Високодисперсне борошно з насіння квасолі
Другие названия: Superfine flour and bean seeds
Авторы: Кондратенко, Євгеній Володимирович
Перегуда, Микола Антонович
Kondratenko, Evgeniy
Pereguda, Nikolay
Ключевые слова: високодисперсне борошно
насіння квасолі
подрібнення
высокодисперсное муку
семена фасоли
измельчения
grinding
superfine flour
bean seeds
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Кондратенко, Є. Високодисперсне борошно з насіння квасолі / Євгеній Кондратенко, Микола Перегуда // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 268-269.
Краткий осмотр (реферат): Аналіз отриманих даних показав, що крупність і вологість впливає на процес подрібнення. Кращою сировиною для виробництва високодисперсного борошна з насіння квасолі є дрібна квасоля (маш), з орієнтованою крупністю 330 -340 г і вологістю 16,0 %. Анализ полученных данных показал, что величина и влажность влияет на процесс измельчения. Лучшим сырьем для производства высокодисперсного муки из семян фасоли является мелкая фасоль (маш), с ориентированной крупностью 330 -340 г и влажностью 16,0%. Analysis of the data showed that the particle size and moisture affect the grinding process. The best raw material for the production of high flour from the seeds of beans are small beans (mash) with oriented particle size of 330 -340 g and 16.0% moisture.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16108
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
155.pdf1,21 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback